top of page

Birken 2023

Velkommen til Camp Lillehammer - ditt beste valg for overnatting under Birkebeinerløpet den 10. juni! Vår campingplass ligger kun 12 minutters kjøretur fra startområdet, og vi tilbyr rimelige overnattingsmuligheter som passer perfekt for deltakere og tilskuere som ønsker en praktisk og komfortabel opplevelse.

Camp Lillehammer kan tilby romslige rom som passer for 1 til 5 personer. Uansett om du reiser alene eller sammen med en gruppe, vil vi kunne imøtekomme dine overnattingsbehov. Våre rom er komfortabelt innredet med sengeplasser, og vi sørger for at de er rene og velholdte før ankomst. Du kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom eller familierom avhengig av størrelsen på din gruppe.


Birken er et av verdens største skirenn og arrangeres hvert år i mars. Det er 54 km langt og går i klassisk stil fra Rena til målområdet på Trysil. Rennet har vært arrangert siden 1932 og vil være på sitt 83. år lørdag 18. mars 2023. Dette er et av Norges største sportsarrangementer og trekker skiglade mennesker fra hele verden. Hos oss på hostellet tilbyr vi spesialpriser og tilpasset opphold for de som ønsker å følge Birken.

Birken overnatting. Bestill 4-mannsrom for hele familien under Birkebeinerrennet på Camp Lillehammer.

Har du problemer med bestilling? Kontakt oss på 400 666 44 eller send email >>

Birken-loping-banner_webside.jpg
bottom of page