top of page

Event

Motivasjon, samarbeid og selvutvikling står sentralt i alle våre arrangementer, og er derfor svært egnet til lagbygging og kick-off. Vi har lang erfaring i det å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre større arrangementer for anerkjente bedrifter i sørøst Norge.

Rappelering

Rappelering

Hopp fra helikopter

Hopp fra helikopter

Løse oppgaver

Løse oppgaver

Lagbygging

Lagbygging

Villmark

Villmark

Konurranse

Konurranse

Samarbeid

Samarbeid

Kick Off

Kick Off

Lagbygging

Lagbygging

Kai Henning Måbø

Tidligere Politi og elitesoldat.

Klatretrener 1,2 og 3 kurs
 

Vi i Real Villmark legger og Camp Lillehammer stor vekt på spennende opplevelser tilpasset den enkelte, hyggelig samvær med god mat og godt drikke i idylliske omgivelser ved Landedammen. Camp Lillehammer ved Lillehammer er utgangspunktet for mange av våre arrangementer.

 

De fleste av våre arrangementer er lagt opp som en uhøytidelig konkurranse hvor deltagere deles i grupper som utfordrer hverandre. Vi legger svært stor vekt på at alle skal bli ivaretatt. De aller fleste av våre kunder består av grupper som er svært ulikt sammensatt - både når det gjelder alder og ferdigheter. Vi har et konsept som ivaretar dette mangfoldet.

Vi har lang erfaring i det å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre større arrangementer for anerkjente bedrifter i sørøst Norge. Be gjerne om referanse.  

Vi har mange dyktige instruktører/guider med utdanning innenfor forsvaret, politiet, pedagogikk, veiledning, samt div bre- og klatrekurs. De vil garantert gi dere alle en flott og spennende opplevelse.

 

Last ned mer om eventer på Camp Lillehammer >>

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud >>

bottom of page