Event

Motivasjon, samarbeid og selvutvikling står sentralt i alle våre arrangementer, og er derfor svært egnet til lagbygging og kick-off. Vi har lang erfaring i det å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre større arrangementer for anerkjente bedrifter i sørøst Norge.

Kai Henning Måbø

Tidligere Politi og elitesoldat.

Klatretrener 1,2 og 3 kurs
 

Vi i Real Villmark legger og Camp Lillehammer stor vekt på spennende opplevelser tilpasset den enkelte, hyggelig samvær med god mat og godt drikke i idylliske omgivelser ved Landedammen. Camp Lillehammer ved Lillehammer er utgangspunktet for mange av våre arrangementer.

 

De fleste av våre arrangementer er lagt opp som en uhøytidelig konkurranse hvor deltagere deles i grupper som utfordrer hverandre. Vi legger svært stor vekt på at alle skal bli ivaretatt. De aller fleste av våre kunder består av grupper som er svært ulikt sammensatt - både når det gjelder alder og ferdigheter. Vi har et konsept som ivaretar dette mangfoldet.

Vi har lang erfaring i det å planlegge, tilrettelegge og gjennomføre større arrangementer for anerkjente bedrifter i sørøst Norge. Be gjerne om referanse.  

Vi har mange dyktige instruktører/guider med utdanning innenfor forsvaret, politiet, pedagogikk, veiledning, samt div bre- og klatrekurs. De vil garantert gi dere alle en flott og spennende opplevelse.

 

Last ned mer om eventer på Camp Lillehammer >>

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud >>

Tel: + 47 400 666 44

Email: camplillehammer@gmail.com

Nordsetervegen 1240 / Leirvegen 25

Norway - Oppland - 2618 Lillehammer